O gorjeancă, șefă de promoție la Academia Forțelor Terestre din Sibiu

Ecaterina Guță, din Rovinari, este șefa de promoție de anul acesta de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ din Sibiu. Tânăra a fost invitată în această săptămână să viziteze...
Viena

Ecaterina Guță, din Rovinari, este șefa de promoție de anul acesta de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ din Sibiu.

Tânăra a fost invitată în această săptămână să viziteze sediul Primăriei Rovinari, orașul în care s-a născut.

Aici a fost felicitată pentru performanță de către primarul Robert Filip. „Sunt onorat să fiu primar al unui oraș cu copii de excepție! Am reîntâlnit-o pe Ariadna-Ecaterina Guță, o tânără din Rovinari, șefa promoției de anul acesta a Academiei Forțelor Terestre «Nicolae Bălcescu» din Sibiu!

Ariadna s-a clasat prima, cu media 9,59, la specializarea universitară Leadership militar, specialitatea militară de Cercetare, și a primit din partea Șefului Statului Major al Apărării, general Nicolae Ciucă, Emblema de Merit „Știință militară”, clasa a II-a.

Cu ani în urmă, Ariadna a absolvit studiile Colegiului Național «Ecaterina Teodoroiu», luând media 10 la examenul de bacalaureat“, potrivit primarului din Rovinari, Robert Filip. 

Sursa: www.gds.ro Autor: Eugen Maruta

Viena
Categorii
Educaţie - PremiiRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole