Opera la Bibliotecă – O după-amiază muzicală în stil italian

  Joi, 19 iunie 2018, începând cu orele 17:30, Biblioteca Metropolitană București vă invită la o reîntâlnire cu Opera la Bibliotecă. Baritonul Eugen Secobeanu, soprana Manuela Mocanu, tenorul Daniel...
Viena

 

Joi, 19 iunie 2018, începând cu orele 17:30, Biblioteca Metropolitană București vă invită la o reîntâlnire cu Opera la Bibliotecă. Baritonul Eugen Secobeanu, soprana Manuela Mocanu, tenorul Daniel Stoica, soprana Daniela Rădulescu alături de pianistul Ieronim Buga vor interpreta un recital în spirit italian, alcătuit din ariile unor cunoscute opere italiene precum și din opera lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Proiectul Opera la Bibliotecă urmărește să promoveze muzica de opera prin intermediul unor artiști consacrați, oferind, în același timp, o șansă de exprimare muzicienilor aflați la început de drum, fie ei studenți, masteranzi, doctoranzi sau absolvenți ai academiilor de muzică din țară (București, Cluj și Craiova), uniți prin pasiunea pentru ceea ce fac și prin dorința lor de a o împărtăși publicului în spațiul primitor al Bibliotecii Metropolitane București.

Intrarea este gratuită, iar accesul în sală se face în măsura locurilor disponibile.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Serviciul Comunicare

E-mail: comunicare@bibmet.ro

Tel: 0772002417

www.bibmet.ro

www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti/

daniel.ciobanu@bibmet.ro, 0772.002.417

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole