Oraşul în care vii cu 10 pet-uri turtite şi primeşti un copăcel tuia în ghiveci

Proiect inedit la Timisoara de educatie ecologica, dedicat celor care iubesc natura. Se organizeaza un targ eco care incurajeaza colectarea selectiva a deseurilor din plastic. Asociatia ECO CLUB Timisoara...
Viena

Proiect inedit la Timisoara de educatie ecologica, dedicat celor care iubesc natura. Se organizeaza un targ eco care incurajeaza colectarea selectiva a deseurilor din plastic.

Asociatia ECO CLUB Timisoara ii invita pe timisoreni sa aduca sticle de plastic aplatizate, in schimbul carora vor primi tuia in ghiveci.

“Educatia ecologica nu presupune doar explicarea in termeni usor de inteles pentru copii. Ea inseamna si insuflarea respectului pentru mediul inconjurator prin participarea la actiuni concrete; Flex Eco Fair este una din ele”, a declarat Andreia Schneider presedintele Asociatiei Eco Club Timisoara.

Asadar, toti cei care doresc un mediu curat sunt asteptati duminica, 18 decembrie, intre orele 11.00 si 15.00, in Piata Libertatii. Aici, in schimbul a 10 PET-uri gata turtite vor primi un tuia de aproximativ 60 – 80 cm. Sunt pusi la bataie, in total, 1000 de astfel de arbusti, ce ar urma sa ii plantati in gospodarie, in fata blocului, in curtea scolii sau unde vreti voi.

Numarul de puieti tuia oferiti unei persoane creste progresiv pe baza numarului de PET-uri colectate si aduse. DJ Sean Norvis este prezent la acest eveniment si va incalzi atmosfera pe durata evenimentului.

Pentru a crea o comunitate virtuala a puietilor de tuia plantati, toti beneficiarii sunt rugati sa trimita o poza cu arbustul plantat la adresa de email: flexecofair@yahoo.com, sau sa incarce poza pe pagina de facebook ECO CLUB Timisoara.
In final, se va constitui atat o comunitate fizica a celor 1000 de arbusti tuia, cat si una virtuala.

Sursa: newsromania.eu

Viena
Categorii
Informații utileRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole