Participarea subsecretarului de stat Victor Ionescu la prezentarea bilanțului anual al ANITP

  Campania Națională „Informare acasă! Siguranță în lume!” derulată în 2018 în toate județele țării și în municipiul București este un exemplu de parteneriat reușit între Ministerul pentru Românii...
Viena

 

Campania Națională „Informare acasă! Siguranță în lume!” derulată în 2018 în toate județele țării și în municipiul București este un exemplu de parteneriat reușit între Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, fapt relevat și în evaluarea anuală prezentată de ANITP miercuri, 13 februarie a.c., cu participarea subsecretarului de stat MRP Victor Ionescu.

Datele ANITP arată o scădere cu aproximativ 25% a numărului victimelor traficului de persoane identificate în 2018 față de anul precedent, iar agenția estimează că această scădere se datorează campaniilor de informare derulate în țară și peste hotare.

Alături de subsecretarul de stat Victor Ionescu, la bilanțul anual au luat parte directorul ANITP, Maximilian-Axel Nicolae, secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Nucu Marin, directorul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Ionuț Stan, şeful misiunii Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie. Mircea Mocanu,

MRP va continua, alături de agenție și de ceilalți parteneri din cadrul Guvernului, eforturile pentru a reduce numărul românilor care cad victime ale traficului de persoane și sclaviei moderne. Informarea permanentă și conștientizarea pericolelor la care se expun cetățenii români care acceptă compromisul muncii la negru încep acasă, în România.

Sursa: http://www.mprp.gov.ro

Viena
Categorii
Diaspora
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole