Patronii din România SUSȚIN creșterea salariului minim. Cu o condiție

Controversata majorare a salariului minim lansata de Viorica Dancila in ultimele sale zile de guvernare starneste discutii aprinse in randul oamenilor de afaceri din Romania, care nu se opun...
Viena

Controversata majorare a salariului minim lansata de Viorica Dancila in ultimele sale zile de guvernare starneste discutii aprinse in randul oamenilor de afaceri din Romania, care nu se opun majorarii, insa vor sa fie sustinuti pentru a face fata impactului financiar pe care il presupune o astfel de masura.

Florin Jianu, presedintele Consiliului National al IMM-urilor din Romania (CNIPMMR), sutine ca oamenii de afaceri din Romania nu se opun majorarii salariului minim brut pe tara, insa au nevoie de sustinere din partea statului.  

Concret, ei cer de la stat masuri compensatorii, astfel incat sa nu le fie afectate afacerile de efortul financiar pe care il aduce la pachet aceasta masura, mai ales ca, nu a trecut nici macar un an de cand statul a ridicat stafeta grilei de salariu si a impus angajatorilor contributii salariale mai mari.  

In momentul in care unei firme ii cresc costurile cu salarizarea, efortul financiar trebuie compensat si, daca nu se gasesc masuri fiscale favorizate de stat, oamenii de afaceri sunt nevoiti fie sa renunte la unii angajati, fie sa diminueze investitiile, fie sa aplice scumpiri.

Mai Mult AICI.

Sursa: https://www.manager.ro

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole