Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi a vizitat-o pe Păpușa Ciuraru, cetățeanul român rănit în atentatul de la Stockholm

Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al românilor din Europa de Nord a vizitat, azi, 9 aprilie 2017, la primă oră, în capitala Suediei, la spitalul Sankt Görans, cetățeanul român...
Părintele Episcop Macarie Drăgoi al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord
Viena

Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al românilor din Europa de Nord a vizitat, azi, 9 aprilie 2017, la primă oră, în capitala Suediei, la spitalul Sankt Görans, cetățeanul român rănit în atentatul de la Stockholm. Păpușa Ciuraru, de etnie rromă, 83 de ani, se afla, la ora atacului terorist, la locul obișnuit, unde cerșea pentru a-și întreține familia. Femeia, care locuiește pe străzi, a fost lovită de fragmentele de beton proiectate puternic de camionul care a intrat în mulțime, alegându-se cu piciorul fracturat în două locuri. Trecătorii de la locul atentatului au intervenit și au dus-o pe femeia rănită la spital, unde a fost operată.

Părintele Episcop Macarie a încurajat-o pe Păpușa Ciuraru, și-a oferit ajutorul și s-a rugat pentru însănătoșirea acesteia. Femeia, impresionată de gestul ierarhului, i-a mulțumit din inimă acestuia pentru vizită.

Ierarhul ortodox român din Țările Scandinave va vizita, după Liturghia din Duminica Floriilor, alături de alți frați români, și locul atentatului, pentru a depune flori și aprinde lumânări în memoria victimelor.

 

BIROUL DE PRESĂ AL EPISCOPIEI ORTODOXE ROMÂNE A EUROPEI DE NORD

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole