Premiul Virtutea Literară va fi acordat în acest an scriitorului Dan Teodorescu

Premiul Virtutea Literară se acordă anual scriitorilor în viaţă a căror operă promovează idei umaniste, de toleranţă, valori ale patrimoniului naţional şi a căror personalitate şi comportare morală şi civică este un...
Viena

Premiul Virtutea Literară se acordă anual scriitorilor în viaţă a căror operă promovează idei umaniste, de toleranţă, valori ale patrimoniului naţional şi a căror personalitate şi comportare morală şi civică este un exemplu în societate românească.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 70 ani, vârsta înțelepților moldoveni, Comitetul de conducere a Ligii Scriitorilor din România, a hotărât să-i acorde seniorului ,,Vocii Aşilor Români‘‘, domnului Dan Teodorescu, medalia VIRTUTEA LITERARĂ.

Ieşeanul Dan Teodorescu este preşedintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Iaşi-Nord Est, dar şi membru senior al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR) şi al Asociaţiei Presei Sportive din România (APSR).

În legătură cu activitatea de-o viaţă a domnului Dan Teodorescu, pe târâm cultural, Academicianul Vasile Tărâţeanu, din Cernăuţi, a spus: 
„Poetul, jurnalistul şi scriitorul Dan Teodorescu este şi un adevărat animator al vieţii culturale şi literare ieşene, prin manifestările pe care le organizează şi coordonează. Cu felicitări şi din partea mea!”.

Noi, echipa publicaţiei ,,Vocea Ta’’, îi mulţumim pentru articolele şi sprijinul dumnealui, îl felicităm pentru această distincţie şi îl asigurăm de preţuirea noastră, a celor care am învăţat continuu de la un mare maestru al cuvântului precum este ,,seniorul’’ nostru Dan Teodorescu.

Dorind să materializăm recunoştinţa de care suntem însufleţiţi, îi acordăm jurnalistului DAN TEODORESCU o diplomă de onoare pentru articolele de o excepțională valoare în paginile publicației ,,Vocea Ta”.

Echipa ,,Vocea Ta’’

Ionela van Rees-Zota
Directorul ziarului ,,Vocea Ta”    

Nürnberg, aprilie 2020

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole