Prețul aroganței în turul doi al alegerilor prezidențiale, ediția 2019. Studiu de caz – Iohannis și Barna

Ma incapatanez, de 30 de ani, sa cred ca oamenii politici si toti oamenii din administratia de stat sunt angajatii mei. Ca i-am votat sau ca nu i-am votat,...
Viena

Ma incapatanez, de 30 de ani, sa cred ca oamenii politici si toti oamenii din administratia de stat sunt angajatii mei. Ca i-am votat sau ca nu i-am votat, tot eu le platesc salariul. Relatia dintre mine (si oricare alt simplu cetatean) si ei ar trebui sa fie ca una dintre angajator si angajat. Din pacate, niciunul dintre „angajatii” mei (in sensul de mai inainte) din aceiasi ultimi 30 de ani nu a gandit la fel ca mine. Toti, fara exceptie, dupa ce ajung in capul mesei (prin vot sau numiti in functii de cei care au fost votati) adopta, fata de cei de jos, o atitudine de superioara aroganta. Cele mai recente exemple din specia arogantilor: Klaus Werner Iohannis si Ilie Dan Barna.

Pe amandoi, si pe K.W. Iohannis si pe I.D. Barna, ii platesc (si) eu. Primului ii platesc salariul de presedinte al Romaniei, iar celuilalt salariul si diurnele de deputat.

Dupa ce a dat cu oistea in gard in primul tur al alegerilor prezidentiale, l-am auzit pe I.D. Barna spunand, la un post de televiziune: „Voi continua, impreuna cu colegii mei, sa mergem si sa educam oamenii.”

Adevaratul inteles al afirmatiei domnului deputat si presedinte USR reprezinta, de fapt, o impardonabila lipsa de eleganta (eufemistic vorbind) la adresa celor care nu l-au votat in primul tur, care sunt identificati de domnul fost candidat la functia de presedinte al Romaniei in masa celor prosti si a celor lipsiti de educatie.

Nici actualul presedinte al Romaniei nu se lasa mai prejos si afirma, cu subiect si predicat, cum se spune, ca n-are ce discuta cu contracandidatul sau din turul doi. O exprimare inca si mai transanta si mai murdara a avut si goarna partidului care-l sustine pe KWI, un fost ziarist de la un fost post de televiziune.

O confruntare, un dialog, intre cei doi candidati care s-au calificat in turul al doilea nu va avea loc fiindca actualul presedinte si anturajul sau gasesc ca n-au ce discuta cu cel de-al doilea finalist.

Mai Mult AICI.

Sursa: https://www.manager.ro

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole