Prezenta masiva a intreprinzatorilor italieni la Forumul economic Romania Italia destinat SERVICIILOR PENTRU SPITALE

Roma, 14 iulie 2016 – Eveniment in data de 18 iulie 2016, la sediul Camerei de Comert si Industrie a României din Bucuresti, unde va fi organizat forumul economic...
Viena

Roma, 14 iulie 2016 – Eveniment in data de 18 iulie 2016, la sediul Camerei de Comert si Industrie a României din Bucuresti, unde va fi organizat forumul economic “Servicii de calitate pentru spitalele din Romania”.

La evenimentul organizat de Camera de Comert a Romaniei in Italia si-au anuntat participarea un numar record de intreprinzatori italieni interesati de investitii in spitalele din Romania.

Cu aceasta ocazie, reprezentantii unor importante firme care deservesc sistemul de sanatate publica din Italia vor prezenta solutii si servicii care au transformat si revolutionat sistemul italian in ultimele decenii, contribuind ca acesta sa devina unul dintre cele mai avansate din Europa. Este vorba, in principal, de servicii de intretinere a instrumentarului, a echipamentelor si a conditiilor igienico-sanitare, gestiunea si managementul unitatilor sanitare din Romania.

Prin intermediul acestor forumuri economice, CCIRO Italia si Camera de Comert si Industrie a Romaniei se implica in gasirea unor solutii viabile in vederea sprijinirii sistemului de sanatate publica din Romania.

Iata cateva dintre firmele participante la forum care si-au manifestat interesul sa investeasca in Romania si sa-si transfere propria experienta si know-how:

Va rugam sa consultati programul forumului economic anexat, lista participantilor si pentru cei care sunt interesati, va rugam sa confirmati participarea la adresa de e-mail office@cciro.it

CCIRO Italia continua programul forumurilor economice “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca” pentru anul 2016, proiect realizat in colaborare cu Guvernul Romaniei conform memorandumului de colaborare dintre DIMMMAT si CCIRO Italia.

Viena
Categorii
Uncategorized
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole