Prezentări de carte la Biblioteca Municipală B.P. Hașdeu din Chișinău

    În cadrul proiectului “București-Chișinău: Centenarul Unirii prin Cultură”, la Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu, din Chișinău, vor avea loc în perioada 18-21 octombrie 2018 prezentări de carte istorică,...
Viena

 

 

În cadrul proiectului “București-Chișinău: Centenarul Unirii prin Cultură”, la Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu, din Chișinău, vor avea loc în perioada 18-21 octombrie 2018 prezentări de carte istorică, dintre care amintim: “Aurul maorilor” de Sarah Lark, „Bibliotecara de la Auschwitz” de Antonio G. Iturbe, „Casa Buddenbrook”de Thomas Mann, „Hoțul de cărți” de Markus Zusak.

 

Vineri, 19 octombrie, de la ora 14:00, și sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 10:00, la Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu vor avea loc prezentări de carte, iar Corul Arhiepiscopiei Râmnicului va susține recitaluri de muzică cultă.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

 

Serviciul Comunicare

E-mail: comunicare@bibmet.ro

Tel: 0772002417

www.bibmet.ro

www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti/

Viena
Categorii
Moldova
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole