Proiect RePatriot – Top 100 Români de Pretutindeni – Ediția 2019

Top 100 Români de Pretutindeni – Ediția 2019 Românii de pretutindeni, prin talentul, îndemânarea și inteligența lor, au câștigat respectul lumii în țările de adopție în care profesează și...
Viena

Top 100 Români de Pretutindeni – Ediția 2019 Românii de pretutindeni, prin talentul, îndemânarea și inteligența lor, au câștigat respectul lumii în țările de adopție în care profesează și au obținut succese remarcabile în multe domenii. „Top 100 Români de Pretutindeni” este o inițiativă specială, aflată la a doua ediție și urmărește promovarea românilor cu rezultate profesionale remarcabile care îi pot inspira pe alți români de acasă sau pe cei care trăiesc peste hotare. Astfel, proiectul își propune să identifice și să premieze la Gala din cadrul Summit-ului Repatriot, care va avea loc în perioada 3-6 octombrie, în Bucovina, 100 de români care au excelat cu adevărat în 10 domenii cheie, precum și persoane din Diaspora care își doresc să se implice în dezvoltarea economică, culturală și socială a României. Lista finală a candidaților este deschisă și va fi creată de toți românii, indiferent de locul în care trăiesc, astfel încât fiecare cetățean este invitat să propună nominalizările sale pentru “Top 100 Români de Pretutindeni”- Ediția II, până la 30 august 2019, completând formularul din butonul de mai jos.“De peste 100 de ani vedem cum românii migrează în toate colțurile lumii, căutând să-și împlinească destinul și să-și pună în valoare puterea de muncă și de inovație moștenită de la străbuni. Noi, cei rămași, i-am văzut învățând, muncind și reușind în noile lor patrii și îi privim cu admirație și respect pentru reușita și aprecierea câștigată”, declară Marius Bostan, inițiatorul mișcării RePatriot.

Proiectul RePatriot este adresat românilor din Diaspora care doresc să se conecteze cu ţara. Lansat de Romanian Business Leaders, fundaţia care reuneşte antreprenori şi lideri din mediul de afaceri românesc, proiectul oferă sprijinul de care românii din Diaspora au nevoie pentru a investi în România sau/şi pentru a se reloca acasă şi a-şi reconstrui o viaţă şi o carieră aici.

   Sursa https://repatriot.ro/top100-romani-de-pretutindeni

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole