Ramona Bădescu – suport umanitar pentru Primăria Municipiului București

În prima parte a zilei de astăzi, Ramona Bădescu, membră a Asociației Românilor din Italia a donat măști de protecție și ouă de ciocolată primăriei municipiului București. Pentru acest...
Viena

În prima parte a zilei de astăzi, Ramona Bădescu, membră a Asociației Românilor din Italia a donat măști de protecție și ouă de ciocolată primăriei municipiului București.

Pentru acest gest și pentru întreaga activitate artistică și de suport pentru comunitatea românilor din Italia, Asociația Românilor din Italia decernează doamnei Bădescu, titlul de onoare al Asociației Românilor din Italia. Beneficiarii acestui titlu sunt personalități marcante care, prin activitatea lor, au contribuit la dezvoltarea societății și a relațiilor dintre România și Italia. Printre cei mai marcanți membri ARI se numără Papa Francesco, Ernesto CARPINTIERI, Cristian David, Ecaterina Andronescu, ș.a.

La încărcarea ajutoarelor pentru Primăria Municipiului București, am întrebat-o pe Ramona Bădescu motivul pentru care a făcut aceasta donație. „Domnule Terteleac, în primul rând, nu vreau să-mi fac publicitate pentru această acțiune. Legăturile mele cu România sunt foarte puternice: în România trăiesc părinții mei, mulți prieteni dragi mie și în ultimul rând, România este un popor minunat pe care îl iubesc. Aș putea spune că acest gest este făcut de fiul meu pe care îl voi crește în spiritul solidarității cu legături și respect față de originile materne. Să dea Dumnezeu sănătate celor două popoare, lumii întregi și să depășim cu bine această nenorocire respectiv epidemia coronavirus. Paște Fericit tuturor creștinilor, catolici și ortodocși” a declarat Ramona Bădescu.

Dragi membri ai Asociației Românilor din Italia, vă invit pe toți cei care aveți posibilitatea, să urmați exemplul Ramonei Bădescu și să fiți solidari cu cei aflați în momente dificile. Paste Fericit!” a fost îndemnul și mesajul președintelui Eugen Terteleac.

Totodată, mulțumim pentru suportul logistic care a fost asigurat de domnii Vali Terteleac, Valentin Manolescu și Gabriel Stancu.

Biroul de comunicare – Asociația Românilor din Italia

Viena
Categorii
DiasporaItaliaRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole