Rareș Bogdan pariază pe ALEGERI ANTICIPATE. Când vom ieși la vot?

Ipoteza desfasurarii de alegeri anticipate prinde tot mai mult contur in ultimele zile. In timp ce trei minstri ai Cabinetului Orban au fost refuzati in comisiile permanente de specialitate...
Viena

Ipoteza desfasurarii de alegeri anticipate prinde tot mai mult contur in ultimele zile. In timp ce trei minstri ai Cabinetului Orban au fost refuzati in comisiile permanente de specialitate ale Parlamentului, iar sustinerea pe care o are premierul desemnat este discutabila la aceasta ora, europarlamentarul liberal Rares Bogdan da cartile pe fata si spune ca nu are niciun motiv sa se indoiasca de faptul ca vor fi alegeri anticipate.

Inca de la inceputul declaratiei, Rares Bogdan a tinut sa puncteze faptul ca este un sustinator al alegerilor anticipate.  

„Sunt un sustinator total al anticipatelor. (…) Acum (presedintele Klaus Iohannis – n.r.) spune simplu: castigam alegerile prezidentiale si anticipatele, n-am niciun motiv sa ma indoiesc ca vor fi anticipate, mai ales ca sunt absolut convins ca aceste anticipate pot fi organizate undeva in luna mai”, a spus europarlamentarul.  

Potrivit lui Rares Bogdan, alegerile anticipate ar putea fi organizate cel mai probabil anul viitor, in luna mai. Insa pana atunci, europarlamentarul sustine ca Executivul Orban are de indeplinit alte prioritati, cum ar fi organizarea alegerilor prezidentiale din luna noiembrie, precum si intocmirea Legii bugetului pentru anul viitor. Odata indeplinite aceste prioritati, Cabinetul Orban va avea in vedere si organizarea alegerilor anticipate din 2020.  

„Acest guvern (…) in primul rand va organiza alegerile prezidentiale, va pregati Legea bugetului de stat, va pregati intrarea Romaniei in iarna si administrarea treburilor tarii intr-o perioada complicata (…) si pregateste alegerile. Asta nu e un guvern de patru ani, care sa stea patru sau cinci ani de zile si sa vina astazi cu programul pentru patru ani de zile”, a adaugat Rares Bogdan.  

Alegerile anticipate reprezinta ipoteza pe care o imbratiseaza si Bogdan Gheorghiu, propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Culturii in Guvernul Orban. El a spus, la audierile ministrilor de marti si miercuri din Parlament, ca acest Cabinet pe care il alcatuieste el este unul „de tranzitie”, care face trecerea intre Guvernul Dancila si alegerile anticipate.

Mai Mult AICI.

Sursa: https://www.manager.ro

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole