REAMINTIRE – Invitație la teatru și, în 22, la Balul Strugurilor

Stimați prieteni, amândouă evenimentele culturale de la sfârșitul săptămânii viitoare trebuie pregătite, este deci necesar să știm câte persoane vin/participă. De aceea, vă rugăm insistent să vă hotărâți și...
Viena
Stimați prieteni, amândouă evenimentele culturale de la sfârșitul săptămânii viitoare trebuie pregătite, este deci necesar să știm câte persoane vin/participă. De aceea, vă rugăm insistent să vă hotărâți și să rezervați (cei interesați, desigur) în următoarele două zile, respectiv până luni inclusiv, la: 0173-8564601 ori e-mail: j.herlo@gmx.de.
Vă mulțumim pentru înțelegere. (www.cuza.de)
———————————————————————

Mai sunt numai câteva zile   

DACĂ VREȚI SĂ MAI PUTEM ADUCE TEATRU ROMÂNESC/ÎN LIMBA ROMÂNĂ, VĂ RUGĂM SĂ VENIȚI LA SPECTACOLE ȘI SĂ ANUNȚAȚI MAI DEPARTE – PRIETENI, CUNOSCUȚI!  (Nu suntem finanțați și trebuie să acoperim toate costurile din intrări).

Teatrul T.a.C.T   prezintă comedia   Idilă estivală 

Sighisoara

dupa Slawomir Mrozek

Regia Ion Mircioaga

Distributia :

Gianina Iconaru

Stefan Abrudan

Eugen Padureanu

Denisa Capra

Asistenta tehnica: Valentin Marcos

Durata spectacolului: 90 min.

Vineri           21. 09, ora 19.30,  Bürgerzentrum Kirchheim Heidelberg, Hegenichstr. 2

Sâmbătă     22. 09,                   Stuttgart, Info: 0176-83165478

Duminică    23. 09, ora 19,        Hochschule für Musik und Theater, München

”… un spectacol care aduce in fata publicului serioase probleme existentiale, dar cu accente comice: pe o plaja, intr-un loc retras, doi indivizi se intalnesc intamplator, avand in gand acelasi lucru – sa se sinucida. Motivele celor doi difera radical…In mijlocul dramei apare elementul perturbator: o femeie (Gianina Iconaru), care va strica planurile celor doi sinucigasi… „Intre cei doi bărbați se naște o rivalitate înverșunată; în întâmplarea la care sunteți martori, lupta este fără menajamente, căci miza ei e însăși viața…Un spectacol despre femeie ca argument necesar și suficient al existenței. O comedie cu final surprinzător, care îndeamnă la o clipă de meditație asupra lumii noastre, o lume în  care lipsa de scrupule garantează succesul…”

Intrare, la Heidelberg: 20 Euro sau, cu reducere: 15 Euro

Înainte și după spectacol se poate servi o bere, un suc, o gustare. După spectacol, desigur, împreună cu actorii – de data asta, sigur – chiar în foyer, ca la festival.

ÎN 22 SEPT., DE LA ORA 18, BALUL STRUGURILOR, TOT LA BÜRGERZENTRUM KIRCHHEIM – ORG. ÎN COLABORARE CU COMUNITATEA ROMÂNILOR DIN BRUCHSAL (ANA MARIA SĂMĂRGHIȚAN).

———————————-

Iosif Herlo

Viena
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole