Red Bull Romaniacs 2016 – un sculptor cunoscut participă

Red Bull Romaniacs se întoarce la Sibiu cu tradiţionalul Prolog din centrul oraşului. O mare surpriză este Lorenzo Quinn, fiul cunoscutului actor Anthony Quinn. Prologul din centrul oraşului aduce...
Viena

Red Bull Romaniacs se întoarce la Sibiu cu tradiţionalul Prolog din centrul oraşului. O mare surpriză este Lorenzo Quinn, fiul cunoscutului actor Anthony Quinn.

Prologul din centrul oraşului aduce în faţa publicului Romaniacs numeroşi competitori din întreaga lume. Aşteptările sunt mari de la toţi riderii, dar mai ales de la veteranii competiţiei, aşa cum sunt Johnny Walker şi Graham Jarvis, favoriţii la câştigarea titlului. La clasa Gold, cea cu traseul cel mai dificil se înregistrează o prezență record. Aproape 50 de rideri au decis să își testeze limitele și să înfrunte una dintre cele mai dure zile din istoria hard-enduroului. Un participant surpriză la Red Bull Romaniacs 2016 este Lorenzo Quinn, fiul actorului Anthony Quinn. Lorenzo este sculptor şi spune că a început târziu să meargă pe motor.

„Este pentru prima dată când particip la o competiţie şi evident că nu am nicio aşteptare. Am venit să ne distrăm şi să vedem cum e. Este şi ziua mea de naştere, împlinesc 50 de ani şi am spus de ce să nu vin în România? Aşa că iată-mă, am vrut iniţial să particip la clasa Gold, dar nu am vrut să îi fac pe ceilalţi rideri să se simtă prost (râde), aşa că merg pe Bronze. Eu locuiesc în Barcelona şi terenurile de acolo nu sunt aşa uscate ca aici, nu avem nici atât de multe urcuşuri. Am început cu ridingul la vârsta de 44 de ani, aşa că am avut la dispoziţie 6 ani de pregătiri lejere şi antrenamente. Oricum, noi am venit aici pentru distracţie”, a mărturisit Lorenzo.

Spune că iubeşte România şi cel mai mult l-a captivat gustul original de pălincă..

„În România am venit pentru prima dată acum o lună ca să testez terenul şi dacă nu ar fi fost această competiţie nu aş fi ajuns poate niciodată să cunosc această ţară frumoasă. M-am îndrăgostit de oameni, de locuri, de peisaje şi de mâncare mai ales. Am mâncat mici, foarte buni, sarmale, cam tot ce înseamnă mâncare cu specific românesc şi mi-a plăcut foarte mult. Cel mai mult însă mi-a plăcut pălinca şi cred că şi motocicleta mea o să zboare mai cu viaţă la competiţie, că o să zboare pe pălincă”, povesteşte sculptorul.

Din cele 4 clase speciale, Gold, Silver, Bronze şi Iron, cea mai mare prezenţă se înregistrează anul acesta la cea mai grea probă, respectiv Gold.

Cristina Balau

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole