RePatriot Summit – Ediția a IV-a | Bucovina, 3-6 octombrie 2019

În perioada 3-6 octombrie a.c., în Bucovina, organizăm cea de-a patra ediție a Summitului RePatriot, un evenimentul care își propune să faciliteze dialogul între mediul de business românesc și...
Viena

În perioada 3-6 octombrie a.c., în Bucovina, organizăm cea de-a patra ediție a Summitului RePatriot, un evenimentul care își propune să faciliteze dialogul între mediul de business românesc și antreprenorii și oamenii de afaceri din Diaspora pentru a atrage noi investiții în România, a lansa noi parteneriate strategice și a facilita transferul de modele de business de succes înspre și dinspre România.

La Summit, vom îmbina întâlnirile oficiale cu întâlniri informale, organizate pe domenii de activitate şi interes, în care vor fi discutate proiecte concrete în mod direct între oameni de afaceri, români de pretutindeni.

Anul acesta, vom recunoaște din nou în cadrul unei gale festive, 100 de români din afara granițelor cu rezultate remarcabile și care sunt apreciați pentru meritele lor și pentru puterea lor inspirațională. Vă invităm să nominalizați persoane pe care să le includem în Top 100 Români de Pretutindeni! Mai multe aici.  

RePatriot a început cu o foaie pe care trecusem câteva acțiuni care să ne aducă mai aproape de românii de peste hotare. În ultimii ani s-a transformat deja într-o mișcare care oferă cadrul prin care liderii din business din România și din Diaspora ajung să facă afaceri împreună și să lucreze pentru România. Conectarea Diasporei cu Țara este o ancoră de stabilitate, securitate şi, totodată, bază pentru accelerarea dezvoltării economice. RePatriot este un proiect Romanian Business Leaders – cea mai reprezentativă organizație de afaceri pentru capitalul românesc din țară și din Diaspora.

Vă rugăm să ne sprijiniți în acest demers, transmițând invitația de aici sau anexată către oamenii de afaceri românii din comunitatea dumneavoastră și să ne recomandați români cu merite deosebite pe care să-i includem în Top 100 Români de Pretutindeni, Ediția 2019, pe adresa summit@repatriot.ro sau completând formularul de aici.

Vă mulțumim!

Cu încredere,

Echipa RePatriot

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole