RESTART ROMÂNIA se întărește! Alexandru Printz se alătură echipei!

RESTART ROMÂNIA se întărește! Alexandru Printz se alătură echipei! Alexandru PRINTZ a intrat în cel mai nou partid de pe scena politicii românești: RE:START ROMÂNIA. Alexandru este un profesionist:...
Viena

RESTART ROMÂNIA se întărește! Alexandru Printz se alătură echipei!

Alexandru PRINTZ a intrat în cel mai nou partid de pe scena politicii românești: RE:START ROMÂNIA. Alexandru este un profesionist: un om liber și asumat, un bun strateg, un vizionar şi un om înzestrat cu abilități native de lider. A intrat în RE:START ROMÂNIA deoarece vrea o schimbare și, ca om de afaceri și cetățean român, s-a săturat de deriva economică a României. Fiind un om de acțiune, știe, vrea și poate produce schimbări imediate. Entuziasmul și profesionalismul lui sunt rare. De aceea, noi le prețuim intens în RE:START ROMÂNIA.

Cu un istoric de responsabilități de management în multinaționale din domeniul financiar și bancar, unde a condus echipe de peste 100 de oameni şi proiecte cu bugete de milioane de euro, atuurile principale ale lui Alexandru sunt experiența managerială şi abilitatea de a gestiona cu succes proiecte de anvergură. Este co-fondator al mai multor afaceri în domeniul imobiliar şi IT, unde în prezent conduce o structură de peste 50 de oameni cu prezență în 5 județe şi investiții în inovație şi tehnologie.

„Consider că inovația şi tehnologia sunt două domenii care pot dezvolta şi crește eficiența sectorului antreprenorial românesc. Toate acestea, coroborate cu o abordare strategică şi coerentă în acțiuni, mă recomandă pentru rolul actual din Partidul RE:START ROMÂNIA, un rol asumat cu credință, tărie de caracter şi cu ambiția de a reuși punerea în practică a ideilor echipei noastre”.

Alexandru PRINTZ este omul schimbării. În RE:START ROMÂNIA va fi motorul ideilor de punere în practică a crezurilor noastre în ceea ce privește managementul eficient de țară și digitalizarea mediului antreprenorial.

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA

Sursa: restart-romania.ro

Viena
Categorii
PoliticRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole