„Reusita”

„Reusita” Decebal Dimitrie Marinescu „Reușita” serviciilor ce ne-au distrus INTREGUL poporului, posterior momentului dec.”89, se manifesta azi prin înghioldirea in șira spinării a remușcărilor ce au cuprins ultimele spirite...
Viena

„Reusita”

Decebal Dimitrie Marinescu

„Reușita” serviciilor ce ne-au distrus INTREGUL poporului, posterior momentului dec.”89, se manifesta azi prin înghioldirea in șira spinării a remușcărilor ce au cuprins ultimele spirite si cugete libere.

Așa zisa emancipare a paturilor majoritare, de fapt talpa tarii, nu s-a realizat prin ridicarea nivelului sau cultural-educațional, ci tocmai prin mandatarea tăcuta a acesteia in scopul declanșării prigoanei clasei muncitorești, singura aducătoare de prosperitate si bunăstare economica reala. In acest sens, permiterea migrării unei forte de munca calificata ramase fără obiectul muncii sale a reprezentat cea mai strălucita forma de combatere a oricărei tentative de protest si poate depăși pe departe chiar episodul predării obligate a armatei romane, fără lupta, celei sovietice.

Au făcut-o timp de 30 de ani la foc continuu prin promovarea tuturor nulităților care sunt sprijinite prin diverse modalități in detrimentul persoanelor culte, educate si mai ales VERTICALE, considerate diferite, deci desuete si anacronice!
Aflați încă o data la porțile altui scrutin electoral, al câtelea pe scara disperării naționale, oamenii mă întreabă vlăguiți, temători, ori flegmatici cu cine sa votam?
Greu de crezut ca după atâta amar de vreme se tot întreabă intre ei, fără discernământ analitic, fără remușcări pentru trecut, fără proiecție de viitor, despre decizii ce s-ar dori asumate ca aparținând CONSTIINTEI individuale, însă aceasta, cea care mai este, prevalează doar in sferele întunecate ale egocentrismului si individualismului ce trimit la lupta citadina fanaticii supraviețuirii talibane. Totul de dragul momentului, unul care trebuie sa fie consumat imediat, pe nemestecate, doar întărâtându-i-i un pic si scoțându-i din vremelnicul lor du-te vino către nicăieri…

Viena
Categorii
Social
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole