Rezultate de excepție ale secției de badminton CS Politehnica Iași

  In perioada 03-04 mai 2018, in Galati, s-a desfasurat Campionatul National de Badminton pe Echipe la Tineret (U23) , CS  Politehnica Iasi reusind sa cucereasca titlul de vicecampioana...
Viena

 

In perioada 03-04 mai 2018, in Galati, s-a desfasurat Campionatul National de Badminton pe Echipe la Tineret (U23) , CS  Politehnica Iasi reusind sa cucereasca titlul de vicecampioana si sa produca surpriza turneului, datorita victoriilor impotriva CSU Galati cu scorul de 4-1 si CS Stiinta Bacau cu scorul de 3-2 si pierzand cu scorul de 2-3 impotriva CS Sportul Studentesc Bucuresti.

CS Politehnica Iasi a fost reprezentata de 4 jucatori: Anna Cernetchi, Carina Balasa, Vladimir Leadavschi, Vitali Izbas. Antrenor Alina Mihaela Popa.

S-au jucat 5 probe: simplu feminin (Carina Balasa), simplu masculin (Vladimir Leadavschi), dublu feminin (Anna Cernetchi+Carina Balasa), dublu masculin (Vladimir Leadavschi+Vitali Izbas), dublu mixt (Anna Cernetchi+Vitali Izbas).

Clasamentul final al campionatului pe echipe: aur – CS Sportul Studentesc Bucuresti, argint – CS Politehnica Iasi, bronz – CS Stiinta Bacau.

Dupa terminarea Campionatului National pe echipe s-a desfasurat in perioada 04-06 mai Cupa Romaniei la Badminton – Tineret U23 la care au participat cei mai buni sportivi ai tarii de la cluburile: CS Politehnica Iasi, CS Stiinta Bacau, CS Sportul Studentesc Bucuresti, CSU Galati, CSS6 Bucuresti, CSM Timisoara

Cu toate ca au jucat pe un fond mare de oboseala dupa concursul pe echipe (din cauza faptului ca fiecare jucator a fost obligat sa joace cate 2 probe la echipe, fiind doar 4 jucatori in echipa ), sportivii de la CS Politehnica Iasi au reusit sa aduca acasa o medalie de aur la proba de dublu mixt prin Vladimir Leadavschi (impreuna cu Madalina Ilie de la CS Sportul Studentesc Bucuresti) si 3 medalii de bronz prin Vladimir Leadavschi la proba de simplu masculin, Vitali Izbas impreuna cu Vladimir Leadavschi la proba de dublu masculin si Anna Cernetchi (impreuna cu  Madalina Ilie de la CS Sportul Studentesc Bucuresti) la dublu feminin.

 

Antrenor

Popa Alina

Viena
Categorii
Sport
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole