România EU Ratsvorsitz

Cunoscator al politicilor europene EUROPA ROMANIA DIASPORA fata in fata cu analiza politicienilor europeni despre preluarea de către România a UE Ratsvorsitzende la 01.01.2019 !! Politicienii europeni au fost...
Viena
Cunoscator al politicilor europene
EUROPA ROMANIA DIASPORA
fata in fata cu analiza politicienilor europeni despre preluarea de către România a UE Ratsvorsitzende la 01.01.2019 !!
Politicienii europeni au fost de mult timp avertizați despre situația din România. Toată lumea știa cum și ce sa întâmplat acolo și se va întâmpla. Cu excepția criticilor nimic concret! PPE si S & D posibil au urmat aceeași linie: critică, dar nu mai mult decât critică. Și acum se întreabă despre rezultate în conformitate cu motto-ul: „Noi nu am mancat usturoi, așa că gura noastră nu miroase !! Ba da….miroase….strigator pana la cer !!
In ceea ce privește spațiul Schengen trebuie să știți că, din punct de vedere tehnic, România a îndeplinit toate cerințele! Problemele se află în altă parte și acestea sunt bine stiute de Comisia Europeană.
Programul anti-corupție UE datorită societății civile este aproape imposibil de oprit !! Ne/am fi așteptat ca UE să fi exercitat mai multă presiune asupra guvernului roman !! Dar dacă UE, în loc să facă din timp presiuni asupra guvernului corupt în speranță falsă ca totul va fi bine a stat la masa cu politicienii condamnați nu se putea altceva astepta decat acest fiasco !!
UE nu are alta sansa decat sa se miste, sa iasa din starea sa de letargie mai ales ca exact in timpul Presedentiei Romaniei printre multe altele stau pe agenda de lucru Brexit, alegerile europarlamentare, summitul de pe 9 mai din Sibiu….ca sa dam numai cateva exemple semnificative !!
Nu discutăm aici despre catastrofale dezacorduri politice și reforme controversate ale coruptului si infractionalului guvern PSD&ALDE din Romania.
Facem insa remarca obiectiva ca Presedintele de origine germana al Romaniei Klaus Werner/Johannis cu tot respectul pe care il merita si il acordam nu va putea opri de unul singur guvernul Romaniei in punerea in aplicare a planurilor sale dezastroase !!
In cazul în care UE nu este în măsură să stabilească o strategie adecvată atât pentru România, cât și pentru toate celelalte țări din Europa de Est în ansamblu și nu valorifica expertisa celor ce cunosc indeaproape ceea ce se petrece pe scena politica si sociala a Romaniei folosind doar „experți” proprii atunci UE va lăsa loc pentru o decizie pentru sau între Trump și Puttin sau, invers, viceversa.
Președintele Comisiei, Junker, se îndoiește de guvernul român și nu de România, care, potrivit propriei sale evaluări, este pregătită din punct de vedere tehnic să preia președinția UE.
Incepand de azi 01.01.2019 România preia președinția de la Austria și nu pot decat sa sper că patria mea tata Vaterland Germania va sprijini patria mea mamă România în următoarele 6 luni.
În primul rând nu trebuie să uităm România ca țară, ca o țară importantă a UE !!
Impotriva guvernului sau corupt trebuie sa luptam cu totii !!
Dumnezeu să binecuvânteze România, Germania, Europa și întreaga lume!
Constantin Octavian Oana
Cunoscător al politicii europene – Europa România Diaspora
Analist jurnalist de investigație Asii Romani Nürenber
Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole