România ţinteşte un nou podium mondial la Riga

În acest weekend se desfășoară la Riga-Letonia, ediția 2018 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru secțiunea dansurilor Latino-Americane destinate categoriei de vârstă Tineret. La evenimentul organizat sub egida...
Viena
În acest weekend se desfășoară la Riga-Letonia, ediția 2018 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru secțiunea dansurilor Latino-Americane destinate categoriei de vârstă Tineret.
La evenimentul organizat sub egida Federației Mondiale de specialitate – W.D.S.F. (World Dance Sport Federation) și-au anunțat participarea perechile campioane și vicecampioane din peste 50 de țări din patru continente.
România va fi reprezentată de perechea Marius Eric Nițu – Antonia Ioana Iosub, pereche mixtă de la cluburile Alessia Dance București și Dance Energy Iași, deținătoarea titlului de campioană de tineret a României și perechea vicecampioană Mihai Cristian Alexandru – Melissa Roberta Ababei de la clubul Generația 9 București.
Sportivii noștri merg la Riga cu speranțe mari de a evolua în finală și de a cuceri un loc pe podium pentru a aduce noi medalii glorioase pentru România.
Hai România!
Multumim pentru mediatizare !
Cu respect :
Dan Marina – ofiter de presa FRDS
Email: press@dancesport.ro | www.dancesport.ro
Viena
Categorii
Sport
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole