Românii din Diaspora se vor întâlni pe 10 martie la Conferința RePatriot de la Madrid

Alătură-te antreprenorilor de succes din România, sâmbătă, 10 martie, ora 16:00, la Conferința RePatriot organizată cu sprijinul Radio Românul din Spania. Conferința va avea loc la AC Hotel Alcala de Henares,...
Viena

Alătură-te antreprenorilor de succes din România, sâmbătă, 10 martie, ora 16:00, la Conferința RePatriot organizată cu sprijinul Radio Românul din Spania. Conferința va avea loc la AC Hotel Alcala de Henares, Calle Octavio Paz, 25, 28805 Alcalá de Henares, Madrid, Spania.

Vei învăța de la antreprenori de succes din România și Diaspora cum să valorifici oportunitățile de afaceri și care sunt aptitudinile necesare pentru a conduce o afacere. Vei afla în mod direct care sunt modelele pe care le poți urma, care sunt pașii necesari în dezvoltarea unei afaceri și dacă te poți întoarce acasă ca antreprenor.

Obiectivul principal al conferintei îl reprezintă informarea românilor din Diaspora asupra importanței dezvoltării competențelor antreprenoriale și atragerea lor din străinatate înapoi acasă, fizic sau mental, prin prezentarea oportunităților de afaceri pe care le au în România.

“Ne dorim o singură Românie. Credem că prima prioritate este atragerea întreprinzătorilor, a creatorilor de locuri de muncă și valoare. Numai prin dezvoltare economică vom putea păstra sau aduce înapoi medici, profesori, specialiști IT&C”, Marius Bostan, inițiatorul proiectului Repatriot.

Conferința va reuni ca speakeri antreprenori din România care vor prezenta studii de caz și povești de succes, precum și modalități concrete de dezvoltare a unui business.

Și-au anunțat prezența până acum: Marius Bostan – Antreprenor și inițiatorul RePatriot, Felix Patrascanu – Co-fondator FAN Courier, Bianca Grip – Fondator GripADs,  Paul Voicu – Managing Partener Francizie.ro, Mirabela Miron – Președinte Avisso și inițiator Restart Home Iași, Nicolae Lupsa – Business development manager si co-fundator al companiei Pro Comunicaciones,  Andra Giucă – Managing Partner Voss Review.

De ce să participi:

  • – Identifici resurse de dezvoltare utile
  • – Găsești idei și oportunități de afaceri
  • – Construiești relații cu diverși parteneri din România și Spania
  • – Înțelegi pașii pentru înființarea, finanțarea și dezvoltarea unei afaceri
  • – Obții informații care te pot ajuta să devii antreprenor acasă

Pentru participare se recomandă completarea formularului de aici, până pe 8 martie 2018.

Pagina de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.

RePatriot este o platformă de inspirație și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară.

Sursa: http://www.fntm.ro

Viena
Categorii
Diaspora
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole