Sărbătorim Unirea Principatelor Române – Invitație INVITAȚIE LA SĂRBĂTORIREA UNIRII online, prin Zoom

Sărbătorim Unirea Principatelor Române – Invitație INVITAȚIE LA SĂRBĂTORIREA UNIRII online, prin Zoom Când sărbătoream, cu succes, ziua de naștere a poetului nostru națioinal, Mihai Eminescu, respectiv Ziua Culturii...
Viena

Sărbătorim Unirea Principatelor Române – Invitație
INVITAȚIE LA SĂRBĂTORIREA UNIRII online, prin Zoom

Când sărbătoream, cu succes, ziua de naștere a poetului nostru națioinal, Mihai Eminescu, respectiv Ziua Culturii Naționale, am hotărât împreună să serbăm tot online (altfel nu se poate), Unirea Principatelor Române, chiar în 24 Ianuarie, tot la ora 18. Nu cred că este nevoie să-i spunem unui român cine a fost Alexandru Ioan Cuza și nici importanța Unirii Principatelor, a creării, în fapt, a României, ca stat național. Fără această Unire nu ar fi fost de imaginat nici Marea Unirte de la 1 Decembrie 1918.
Știți că sărbătorim evenimentul în fiecare an, cu program cultural, muzică, slujbă religioasă. Acum facem ce putem, dar facem. Nici de data aceasta nu ne-am propus să ținem cuvântări lungi, referate docte. Pentru noi, Cuza este quasi sinonim cu Unire și în sub acest semn se înscrie întreaga noastră activitate – cel puțin, ne străduim.
Poate participa oricine, cu rugămintea să ne anunțe în prealabil, mai ales dacă dorește să spună ceva, legat de eveniment, de asociație. Se pot ține și cuvântări scurte, de 5 – 8 minute, dar cu condiția să ne anunțați această intenție până vineri. Ca simplu spectator, puteți intra și fără să anunțați, deși am prefera să o faceți.

0173 8564601; j.herlo@gmx.de

Cu stimă

Josif Herlo

Meeting beitreten:

https://us02web.zoom.us/j/4060574353?pwd=eGdvQXJRQldRb2laQzFRbzFrZk1PUT09

Meeting-ID: 406 057 4353

Kenncode: 6Q5ELK

Deci, la ora 18, duminică, 24 ian..

A. I. CUZA – Gesellschaft für Literatur, Musik und Kunst e. V. Heidelberg
Josif Herlo, 1. Vorsitzender

www.cuza.de

Viena
Categorii
ActualitateComunicatDiasporaGermania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole