Seri Muzicale la Ambasada României

În contextul marcării Anului CENTENAR și a Lunii Francofoniei, Ambasada României la Haga a organizat, în cadrul programului cultural „Seri Muzicale la Ambasada României” un concert de pian si...
Viena

În contextul marcării Anului CENTENAR și a Lunii Francofoniei, Ambasada României la Haga a organizat, în cadrul programului cultural „Seri Muzicale la Ambasada României” un concert de pian si vioară susținut de tinerii și talentații artiști români Anamaria Stamp și Florin Negreanu, bine-cunoscuți și apreciați de iubitorii olandezi și români de muzică. Repertoriul a inclus lucrări de excepție, precum Sonata pentru pian și vioară de Felicia Donceanu, Balada de Ciprian Porumbescu, Cântece Magice de Federico Mompou, Chansons din repertoriul lui Edith Piaf.

Oaspete de onoare al acestui concert a fost delegația Asociației Municipiilor din România care a efectuat o vizită de lucru în Olanda, în 8-9 martie a.c., la invitația Asociației Municipalităților Olandeze. Evenimentul s-a bucurat de prezenta unui public deosebit, printre participanți aflându-se ambasadori ai țărilor francofone, reprezentanți de rang înalt ai unor organizații internaționale cu sediul la Haga, reprezentanți ai mediului olandez de afaceri, membri ai comunității române.

Sursa: http://haga.mae.ro/

Viena
Categorii
Olanda
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole