Sondaj de opinie adresat românilor care locuiesc în străinătate

Actori de la Universitatea din Glasgow (Dr. Sergiu Gherghina), Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (Pr. Prof. Dr. Constantin Necula) si Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi (Dr. Aurelian Plopeanu)...
Viena

Actori de la Universitatea din Glasgow (Dr. Sergiu Gherghina), Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (Pr. Prof. Dr. Constantin Necula) si Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi (Dr. Aurelian Plopeanu) realizeaza in aceste zile un sondaj de opinie adresat romanilor care locuiesc in strainatate.

Sondajul incearca sa surprinda parerile si experientele avute in viata de zi cu zi si are scop exclusiv academic. Completarea chestionarului se face online, dureaza aproximativ 8 minute, iar raspunsurile oferite vor ramane confidentiale si anonime.

Părintele Prof. Dr. Constantin Necula (Sibiu), membru in echipa de cercetatori, a sugerat contactarea parohiilor romanesti din strainatate pentru a ne ajuta cu distribuirea sondajului. Avem marea rugaminte sa il completati si sa distribuiti enoriasilor dvs. si altor romani pe care ii cunoasteti in strainatate.

In cazul in care va intereseaza rezultatele acestui sondaj, vi le putem oferi la finalizarea sa. Sondajul poate fi accesat printr-un click pe link-ul de mai jos:

https://www.surveymonkey.co.uk/r/rom2018

Sondajul nostru se va incheia la sfarsitul lunii ianuarie. Daca romanii nostri din afara tarii nu l-au completat inca si doresc sa o faca, va rugam sa ii indemnati cu incredere. Opinia lor este foarte importanta pentru studiul pe care il vom intreprinde, de aceea, cu cat mai multe raspunsuri, cu atat mai bine.

Cu stima,

Autorii

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole