Succes editorial al cunoscutul sociolog Alfred Bulai în Spania

<p class="yiv3599627436msonormal" style="margin: 0cm 0cm 0.0001pt; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"><img style="float: left;" src="images/stories/ionela_if/2016/alfred_bulai.jpg" alt="alfred_bulai" width="300" height="292" />Joi, 25 februarie...
Viena

Lansarea volumului a avut loc la Facultatea de Stiinte ale Informatiei, Universitatea Complutense, cu participarea profesorilor si studentilor de la universitatea gazda. Profesorul José Basilio Casanova Varela a luat cuvantul in deschiderea evenimentului, subliniind “importanta organizarii unor astfel de intalniri, care ajuta la cunoasterea reciproca a doua culturi europene inrudite, cea romana si cea spaniola“,  iar moderatorul a fost Fabianni Belemuski, scriitor si jurnalist de origine romana. Cartea Sociologia si cotidianul s-a bucurat de o cerere mare în librarii chiar de la prima editie.

In cadrul evenimentului, a avut loc si lansarea manualului Curs practic. Cultura, civilizatie, gramatica si vocabular în limba spaniola (Niram Art, 2016), semnat de Raluca Arianna Vîlceanu, profesoara la Universitatea de Vest din Timisoara. Manualul se adreseaza atât studentilor straini la studii în Spania cât si emigrantilor de diverse origini, care doresc sa stapâneasca limba spaniola si sa ia contact cu istoria si cultura tarii în care au venit.

Viena
Categorii
Noutăți

Alte Articole