„Succes la cerere – Transformă în realitate viaţa împlinită la care visezi”

  Se naște, oare, fiecare dintre noi sortit fiind ori eșecului ori reuşitei? Stă oare în puterea noastră să ne modificăm cursul vieții după bunul plac sau suntem îngrădiţi...
Radu-Corin Stan
Viena

 

Se naște, oare, fiecare dintre noi sortit fiind ori eșecului ori reuşitei? Stă oare în puterea noastră să ne modificăm cursul vieții după bunul plac sau suntem îngrădiţi de un destin fix de la care nu ne putem abate, indiferent ce am face? Oare o viață împlinită și de succes este urmarea unor acțiuni deliberate sau doar noroc „chior”?

Iată câteva întrebări care, lăsate fără un răspuns, au puterea de a chinui pe oricine, uneori chiar pe durata întregii vieţi. Mai mult decât atât, un simplu răspuns nu va garanta liniştea sufletească, indiferent de natura acestui răspuns. De aceea, dacă și pe tine te chinuie încă aceste întrebări sau dacă răspunsurile te nemulţumesc, am plăcerea să te invit alături de mine, să descoperi lucrurile de care învingătorii s-au folosit încă de la începutul timpului. Cursul „Succes la cerere” este pentru tine, este gratuit și îl voi susţine în cadrul Centrului Cultural din Nürnberg, începând cu jumătatea lunii martie 2019, pe o durată de trei luni de zile.

Programat să fie prezentat în 14 întâlniri, cursul şi-a câştigat denumirea ”Succes la Cerere”, deoarece pe durata acestui curs vei învăța cum să ceri şi să obţii, de la tine, ceea ce nimeni altcineva nu-ţi poate asigura, anume: succesul personal! Pe durata acestor întâlniri îţi vei explora propria minte, descoperind resurse de care nici nu ştii că dispui şi care te vor ajuta să obţii ceea ce-ţi doreşti cu adevărat de la viaţă. Vei începe cu lucuri simple, dar esenţiale şi vei termina cu lucruri mai complexe, dar necesare. Vei lua startul descriind succesul şi împlinirea, aşa cum sunt ele relevante pentru tine, ajungând până la stabilirea de strategii de lucru. Pe durata cursului vei descoperi cât de mult contează să-ţi stabileşti obiective şi de ce este necesar să-ţi formezi obiceiul de a economisi. Vei realiza ce rol important are încrederea în propria-ţi persoană şi ce beneficii îţi vor aduce iniţiativa şi capacitatea de a conduce. Apoi cât de multe poţi realiza dacă-ţi dai frâu liber imaginaţiei, ajutat fiind şi de o doză serioasă de entuziasm. Ce efecte surprinzătoare generează obiceiul de a face mai mult decât eşti plătit, completat şi de o personalitate atrăgătoare potenţată de autocontrol. Vei înţelege de ce o gândire corectă, însoţită fiind de concentrare şi dorinţa constantă de cooperare te va propulsa aproape instantaneu pe calea împlinirii şi succesului la care aspiri acum. Vei înţelege ce este cu adevărat eşecul şi de ce ai nevoie de el în viaţa ta, la cum vei învăţa cât de importantă este acceptarea. Iar cursul îl vom încheia cu ceea ce toţi înţelepţii care au călcat vreodată acest pământ au numit, cu un adânc respect, „Regula de aur” a existenţei umane.

Cursul va începe pe data de 16 martie şi se va finaliza pe data de 15 iunie. Întâlnirile vor avea loc în fiecare sâmbătă, între orele 16:00 şi 18:00. Cei interesaţi se vor putea înscrie pâna pe data de 18 februarie, trimiţând un e-mail care va conţine numele complet, vârsta şi numărul de telefon. Numărul de locuri este limitat la 20 de persoane, urmând a se respecta ordinea înscrierii.

În încheiere aş dori să ştii despre mine că mi-am asumat misiunea de a-mi ajuta semenii să-şi îndrepte pașii pe calea succesului în viață! Iar asta pentru că, în ciuda faptului că tot mai multe descoperiri ştiinţifice demonstrează că mintea umană are un potențial aproape(?) nelimitat, tot mai mulți oameni par să nu știe cum să-și folosească acest potențial pentru a deveni oameni de succes, oameni împliniți. Deci da, ştiu că această misiune este o mare provocare, însă eu sunt determinat să te ajut să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a reuși!

O singură decizie îți poate schimba cursul vieții pentru totdeauna! Alege înțelept!

———————————–

Radu-Corin Stan

rc.stan@yahoo.com

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole