Tenis / Georgia Crăciun, învingătoare la turneul ITF de la Stuttgart

Jucătoarea Georgia Andreea Crăciun a câştigat, duminică, turneul ITF de la Stuttgart-Vaihingen, cu premii totale de 25.000 de dolari, informează Hotnews. Crăciun a învins-o în finală pe Olga Govorţova,...
Viena

Jucătoarea Georgia Andreea Crăciun a câştigat, duminică, turneul ITF de la Stuttgart-Vaihingen, cu premii totale de 25.000 de dolari, informează Hotnews.

Crăciun a învins-o în finală pe Olga Govorţova, din Belarus, favorită 7 a turneului, scor 6-2, 6-3, într-o oră şi 14 minute.

Alte două românce au câştigat în acest weekend probele de dublu din cadrul turneelor ITF de la Biella (Italia, 25.000 de dolari) şi Tabarka (Tunisia, 15.000 de dolari).

La Biella, Elena Bogdan şi sportiva din Ungaria Reka-Luka Jani, favorite 3, au învins în finală echipa japoneză Chihiro Muramatsu/Yuki Naito, scor 6-1, 6-3, într-o oră şi 11 minute.

La Tabarka, Ioana Gaspar şi jucătoarea columbiană Yuliana Lizarazo, favorite principale, s-au impus în ultimul act la dublu în faţa perechii Alica Rusova/Noelia Zeballos Melgar, cap de serie 3, scor 7-5, 6-3, într-o oră şi 22 de minute.

Sursa: www.gds.ro Autor: Alexandru VIRTOSU

Viena
Categorii
GermaniaRomâniaSport
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole