TRAIAN BĂSESCU CLONEAZĂ USL !! Băsescu de la spălare de bani negri la spălare de partide negre !!

Fuziunea PMP prin absorbția UNPR, co-dușmanul declarat a lui Traian Băsescu, și roata de rezervă a USL, este o mișcare disperată a piratului prezidențial de a menține pe linia...
Viena

Fuziunea PMP prin absorbția UNPR, co-dușmanul declarat a lui Traian Băsescu, și roata de rezervă a USL, este o mișcare disperată a piratului prezidențial de a menține pe linia de plutire una dintre cele mai mici nave din băltoaca politică romanească, plină de mateloți amatori, fără pînze și cu catargul rupt, căruia-i bate din fată, vîntul DNA.

Pentru că PMP a început să ia apă la alegerile locale, singura sansă a partidului era să-și carpească găurile făcute de echipajul neinstruit, cu un petic, iar în materie de petice, UNPR este un brand, de stînga, plin de doctoranzi făcuti pe punte la rondul de noapte, cînd vigilența vâslașilor stampilici scade, sunt obosiți, somnoroși sau mahmuri. Ca și în cazul Partidului Democrat, PMP și UNPR-propteauaUSL- mizează pe memoria scurtă a electoratului, care va uita că toate mizeriile legislative, abuzurile și discriminările făcute de PSD au fost susținute de UNPR, fără de care PSD se simțea că peștele pe uscat.

Am certitudinea că în acest caz socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg..cel puțin în ceea ce privește DIASPORA !!

O mutare slabă pe termen mediu !! Diaspora nu-l interesează pe Traian Băsescu pentru că el știe că nu poate controla DIASPORENII care sunt o entitate distinctă de OAMENI LIBERI !!

O parte a presei mai mult sau mai puțin libere din România la întrebarea mea cum văd această fuziune mi-au răspuns direct: “Politicianism, lipsă de principii.”

Partea bună este că Traian Băsescu a desființat un partid cazon de stînga, care a avut o contribuție substantială la devalizarea tării prin escaladarea corupției și a obținerii de foloase necuvenite pentru demnitarii fără demnitate a partidului, iar partea rea este că Traian Băsescu ne insultă inteligența, atât a partidului pe care-l conduc cât și a subsemnatului.

Traian Băsescu a câștigat prin această mișcare la cantitate în TERITORIU în țară și financiar de asemenea…dar a pierdut la calitate…el pierde DIASPORA…care nu îl va urma….!!

Eu m-am hotărât cu durere în suflet dar conștient…deci îmi asum răspunderea și riscurile ….să îmi port crucea din 90 …și să urc din nou Drumul Golgotei luptând împotriva acestui clonat MIC USL(micul FSN) exact cum în 90 am luptat împotriva MARELUI FSN!! Nu-mi doresc decât ca Dumnezeu să mă însoțească !!

Avem o țară O datorie Și o misiune de veacuri De îndeplinit Dușmani tării Cu toți să știe Că suntem Stîncă de granit !!

 

ROMÂNIA PATRIA NOSTRĂ !!

HONOR & FIDELITE !!

Oana Octavian – Constantin

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole