Ultimul cantec interpretat de Elvis in concert

Elvis avea doar 42 de ani, dar ani de abuz de medicamente eliberate pe bază de rețetă și obiceiuri alimentare îngrozitoare îl lăsaseră umflat, deprimat și aproape de moarte....
Viena

Elvis avea doar 42 de ani, dar ani de abuz de medicamente eliberate pe bază de rețetă și obiceiuri alimentare îngrozitoare îl lăsaseră umflat, deprimat și aproape de moarte.

Avea o inimă mărită, un intestin mărit, hipertensiune și probleme intestinale incredibil de dureroase.

Abia dormea și probabil ar fi trebuit să fie la spital, dar era încă o atracție uriașă în circuitul concertelor și banii erau prea buni pentru a fi refuzați.

Trecuse peste un an de când Elvis a lansat ultimul album de studio, iar managerul său, colonelul Tom Parker, era hotărât să aducă mai multe produse în magazine.

În ciuda formei îngrozitoare a lui Elvis, Parker a aranjat ca un echipaj de filmare să filmeze spectacolul din 19 iunie la Omaha pentru un album TV special și live planificat.

 A  fost difuzat pe CBS abia la două luni după ce Elvis a murit, dar nu a reapărut încă în nici un fel oficial. Desigur, aceasta nu este imaginea lui Elvis pe care fanii ar dori să si- o amintească.

Două zile mai târziu (21 iunie), camerele erau încă în rulare când turneul a ajuns la Rapid City, Dakota de Sud.

A fost o altă noapte slabă și tristă până când Elvis s-a așezat la pian aproape de sfârșitul spectacolului pentru a oferi o interpretare extraordinară a „Melodiei Unchained”.

În timp ce chitaristul Charlie Hodge ținea un microfon, Elvis a răsuflat adânc și și-a turnat inima în cântec. Corpul lui se destramă, dar vocea lui rămâne aproape la fel de puternică ca întotdeauna.

Fără nici o îndoială, este ultimul mare moment al carierei sale.

Turneul a șchiopătat prin alte cinci spectacole, încheind pe 26 iunie la Market Square Arena din Indianapolis, Indiana. A murit la mai puțin de două luni mai târziu.

Atașat este acea performanță excelentă.

Viena
Categorii
Muzică
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole