Un album de muzică născut pentru încântarea sufletului – „LA FÂNTÂNA DORULUI” de Andrea Rozsnyai

Andrea Rozsnyai  este profesoară nevăzătoare la Liceul cu Deficiențe de Vedere din Cluj-Napoca lucrând cu elevi care  „nu au văzut vreodată sau care nu văd prea bine”. Fiind o...
Viena
Andrea Rozsnyai 

Andrea Rozsnyai  este profesoară nevăzătoare la Liceul cu Deficiențe de Vedere din Cluj-Napoca lucrând cu elevi care  „nu au văzut vreodată sau care nu văd prea bine”. Fiind o persoană extrem de modestă nu se simte în largul ei atunci când e nevoită să vorbească despre lucrurile pe care le-a realizat.

Trebuie să reținem, însă, că s-a născut într-o familie din Hunedoara, are un frate și a urmat cursul firesc al oricărei tinere care dorește să își facă o carieră. A terminat Facultatea de Psihopedagogie, devenind  psihopedagog, și-a cumpărat o locuință și s-a stabilit în Cluj-Napoca. Deși s-a născut cu o severă deficiență de vedere reușește să ducă o viață independentă și, după cum mărturisește,  de mică și-a dorit să ajungă dăscăliță. Iubește copii, oamenii simpli, îi plac plimbările în natură, a învățat masajul, din când joacă șah, dar cel mai mult îi place să cânte, să compună versuri și să le pună pe melodii populare.

Recent, pasiunea ei muzicală s-a concretizat în apariția unui CD cu cântece populare intitulat „LA FÂNTÂNA DORULUI”. Albumul include 15 piese ale căror versuri aparțin tot Andreei Rozsnyai. „La 5 dintre piese îmi aparține și linia melodică, iar pentru celelalte 10 piese am colaborat cu un muzician și violonist talentat” – mi-a mărturisit autoarea. Piesele interpretate de tânăra profesoară evocă viața satului, copilăria, singurătatea și dorul sub toate aspectele lui.

Cântecele sunt interpretate cu pasiune și cu iubire pentru cântec și pentru tot ce are viața mai frumos de oferit. Muzica este pentru Andrea Rozsnyai   un mod de a fi deoarece ea cântă de când se știe.

Lansând acest CD  își dorește ca melodiile de muzică populară pe care le interpretează să ajungă la sufletele oamenilor. Dar pentru îndeplinirea acestei dorințe a solistei vocale este necesar ca iubitorii de muzică populară să îi asculte cântecele și să cumpere CD-ul „LA FÂNTÂNA DORULUI”.

Acesta poate fi achiziționat direct de la interpretă.  Andrea Rozsnyai așteaptă, cu emoție și bucurie, să o contactactați pentru comezi pe adresa de e-mail: frezia0707@gmail.com. Banii strânși din vânzarea CD-lui, promite  cântăreața, vor fi folosiți pentru pregătirea altor cinci albume care abia așteaptă să ajungă la urechile ascultătorilor.

Lilana Moldovan

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole