Un pompier din Sibiu, între cei mai buni din lume

Plutonierul major Gabriel Oprea, din cadrul ISU Sibiu, a reușit să se claseze între cei mai buni pompieri și polițiști din lume, la un campionat care a avut loc...
Viena
FOTO: Un pompier din Sibiu, între cei mai buni din lume

Plutonierul major Gabriel Oprea, din cadrul ISU Sibiu, a reușit să se claseze între cei mai buni pompieri și polițiști din lume, la un campionat care a avut loc în Chengdu, China. Competiția a avut loc în perioada 8 – 18 august și a avut 8.000 de participanți din 79 de țări.

Gabriel Oprea este comandant de echipaj și alpinist de intervenție la Detașamentul de Pompieri Sibiu, din cadrul Inspectoratului pentru Situații „Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu. Competiția la care a participat este a XVIII-a ediție a Campionatului  Mondial al Polițiștilor și al Pompierilor (World Police&Fire Games).

„Colegul nostru care a făcut performanță în mai multe rânduri la concursuri profesionale organizate pe plan național și internațional susținut  financiar și mai ales moral de ISU Sibiu prin „Asociația Sportivă” și I.P.A.- Secția Română ne-a onorat dintotdeana și a demonstrat faptul că, prin determinare și pregătire permanentă, se poate duce la îndeplinire orice misiune dificilă, la cel mai înalt nivel. Abilitățile și talentul său sunt un adevărat câștig și exemplu pentru meseria nobilă pe care și-a ales-o și o îndeplinește zilnic cu succes”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Timp de 10 zile, Gabriel Oprea a participat  la diferite probe, competiția fiind una dificilă, iar concurența  extrem de mare și valoroasă.

„Pregătirea constantă și ambiția de a reuși l-au condus pe Gabi Oprea în finale alături de cei mai buni 8 sportivi mondiali ai competiției obținând astfel un record personal”, a mai spus Voina.

Reprezentanții ISU Sibiu spun că se simt onorați de participarea și rezultatele colegului lor la această competiție de profil, importantă și valoroasă.

Sursa: tribuna.ro

Viena
Categorii
România
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole