Un roman la Conferinta Internationala Cansat COLOMBIA 2020 SHOW AEROSPACE

COMUNICAT Peter Gate, creatorul proiectului muzical conceptual The Deep Sound of Space, este invitat ca si speaker la Conferinta Internationala Cansat COLOMBIA 2020 SHOW AEROSPACE, eveniment online realizat in...
Viena

COMUNICAT

Peter Gate, creatorul proiectului muzical conceptual The Deep Sound of Space, este invitat ca si speaker la Conferinta Internationala Cansat COLOMBIA 2020 SHOW AEROSPACE, eveniment online realizat in parteneriat cu NASA, care va avea loc Sambata , 17 Octombrie 2020, începând cu ora 10.00, ora Columbiei.

Acest eveneniment, tip Innovation Challenge, se inscrie in seria evenimentelor S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering and Math) de promovare internationala a proiectelor absolut inovatoare din domeniul cercetarii spatiale.

Activitatea recenta a artistului si antropologului Peter Gate, se concentreaza pe imbinari inovatoare dintre muzica si variate domenii conexe ale cercetarii spatiale si tehnologiei.

Reamintim ca The Deep Sound of Space a lansat anul trecut un album de muzica electronica conceptuala in cadrul unui concert Live, la Arcub, promovand un concept unic prin tematică, prin includerea în muzica albumului a fragmentelor de sunete produse de planete dar și a diverselor sunete din spațiu.

Viena
Categorii
ActualitateRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole