Va invitam la teatru în limba română: comedia Infractorii

Stimat public, dragi membri, Ne bucurăm să vă anunțăm că ne reluăm în forță activitatea, desigur în funcție de restricțiile actuale și cu respectarea întocmai a tuturor ordonanțelor în...
Viena

Stimat public, dragi membri,

Ne bucurăm să vă anunțăm că ne reluăm în forță activitatea, desigur în funcție de restricțiile actuale și cu respectarea întocmai a tuturor ordonanțelor în vigoare.

Primul eveniment va avea loc duminică, 3 octombrie, urmează pe 23 octombrie „Balul celor originari din România“, între 29 octombrie și 1 noiembrie, multașteptata excursie la munte. Sâmbătă, 13 noiembrie, avem programat un spectacol al Teatrului Regina Maria din Oradea, iar duminică, 14 noiembrie, vă invităm la Adunarea Generală a membrilor Forumului. Sâmbătă, 4 decembrie, sărbătorim ca de obicei Ziua României la Stuttgart, iar pe 31 decembrie vă așteptăm să petrecem din nou împreună Revelionul 2022. Programul se actualizează permanent, eventualele suplimentări sau modificări vor fi anunțate din timp.

Dar să începem cu primul eveniment:

Duminică, 3 octombrie, la ora 19:00, vă invităm să evadați din realitate pentru o seară și să vă delectați cu o comedie dinamică, despre oamenii care reușesc să facă haz de necaz în ciuda situațiilor dramatice prin care trec.

Dan Tudor revine în Germania alături de Ada Navrot, în Infractorii, după Ana Maria Bamberger, spectacol ce a obținut Premiul I la Festivalul „Mircea Albulescu”, Câmpina 2018.

Locaţia: Versammlungshalle Degerloch Albstraße 70. 70597 Stuttgart S-Degerloch. U5, U8, U12 stația: Degerloch Albstraße sau N8, N9, N10, stația: Albschule.

Intrarea: 25€; cu reducere: 20€ pentru membrii în FORUM GERRUM & AGERO Stuttgart.

Intrarea gratuită: copiii până la vârsta de 18 ani; membrii în FORUM GERRUM & AGERO Stuttgart cu vârsta de peste 65 de ani; persoane cu dizabilităţi + un însoţitor/asistent.

În conformitate cu măsurile de protecție împotriva infectării și împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 (Ordonanța Corona) accesul în sala de spectacol este posibil numai prezentând unul din următoarele documente:

a) dovada vaccinării sau

b) dovada de vindecare sau

c) test COVID cu rezultat negativ, nu mai vechi de 24 de ore în cazul testelor antigen, respectiv 48 de ore în cazul testelor PCR.

De la aceste reguli fac excepție minorii cu vârsta mai mică de 6 ani și elevii înscriși în anul scolar curent.

Pe toată durata evenimentului este obligatorie purtarea măștii, menținerea distanței de 1,5m între participanți și înscrierea cu datele de contact în lista participanților la eveniment.

Descărcați și înscrieți-vă în prealabil datele personale în aplicația LUCA APP pentru a vă înscrie direct de pe mobilul dumneavoastră în lista de participanți la eveniment. Rezervările sunt valabile numai cu îndeplinirea condițiilor de mai sus și vă rugăm să consultați și conceptul de igienă pentru acest eveniment, în acest link.

Rezervări & Info: 

Telefonic, SMS, Whats App: 0157 790 78 470 (Florin Zaheu)

Messenger: FORUM GERRUM STUTTGART

Facebok: https://www.facebook.com/events/

E-Mail: rezervari@forum-gerrum-stuttgart.de

Web: https://www.forum-gerrum-stuttgart.de/

Biletele se achită la casă, în seara spectacolului, în numerar.

Vă rugăm să aduceți suma exactă, pentru evita schimbul de numerar.

Aveți posibilitatea să achitați și în prealabil rezervarea sau plata cotizației anuale în contul asociației.

Deutsch-Rumänisches Forum Stuttgart e.V.

IBAN:  DE95 6005 0101 0002 2377 85

BIC: SOLADEST 600

Specificând: numele, prenumele și numărul de telefon mobil. Aduceți la sală dovada transferului, fie electronic, fie tipărit. Daca din cauza situației pandemice evenimentul se anulează sau nu mai doriți să participați, aveți astfel posibilitatea să faceți oricând returnarea banilor în contul dumneavoastră.

Spectacolul se joacă și la:

FRANKFURT, joi 30 septembrie, ora 20:00 Locația: Internationales Theater, Hanauer Landstr. 5 – 7 (Zoo- Passage), 60314 Frankfurt/Main Bilete: Tel. (0) 69 499 09 80

HEIDELBERG, sâmbătă 02 octombrie, ora 19:00. Locaţia: Bürgerzentrum Kirchheimn, Hegenichstr. 1, Heidelberg (stația de tram/bus Kirchheim Rathaus).Rezervări: 0173 8564601 sau j.herlo@gmx.de

AUGSBURG, luni 04 octombrie, ora 19:00 Locația: Sportgaststätte Stätzling, St.Anton-Strasse 46. Info și rezervari: tel. 0821783454 – George Bacalete.

Cu prietenie,

Florin Zaheu 

Vorsitzender / Presedinte

Deutsch-Rumänisches Forum&Agero Stuttgart e.V.

Viena
Categorii
ActualitateGermaniaRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole