Vă invităm să … Restart Home

  Comunităților românești din Diaspora, Bună ziua și mult spor în activitate! Revenim după o oarecare pauză în mediul online și dorim să vă transmitem un gând bun, ca...
Viena

 

Comunităților românești din Diaspora,

Bună ziua și mult spor în activitate!

Revenim după o oarecare pauză în mediul online și dorim să vă transmitem un gând bun, ca de „acasă”.

Proiectul Restart Home se dorește a fi o altă punte de legătură între români, indiferent de locul în care trăiesc sau lucrează. Platforma oferă tot sprijinul concret petnru cetățenii români care vor să se reconecteze cu tot ceea ce înseamnă România, din toate punctele de vedere: administrativ, social, legislativ, educational, etc.

Deși avem foarte multe cunoștințe în străinătate, cel mai concret putem lua contact cu realitatea diasporei cu ajutorul dumneavoastră, ca unii ce o și trăiți. În curând vom încerca să reluăm legătua prin intermediul unui newsletter. Prin acesta, vom încerca să aflăm care sunt nevoile românilor plecați în străinătate și cum am putea noi să le împlinim astfel încât ei să nu mai fie nevoiți să muncească departe de casă.

Deocamdată însă, dorim să ajungem în atenția a cât mai mulți dintre ai noștri și să vedem cum anume putem ajuta prin experiența adunată de până acum dar și cum anume ne pot ei ajuta să ne îmbogățim această resursă. Pe pagina de facebook (https://www.facebook.com/restart.home.iasi/)  în care încercăm postăm informații de folos pentru românii din țară dar și din diaspora avem creat un videoclip în care am încercat s suprindem cât mai concret și clar cu putință care este scopul acestui proiect. Vă invităm să îl urmăriți și să ne ajutați în distribuirea lui: https://www.facebook.com/restart.home.iasi/videos/1612662875512353/

Revenim cât de repede cu un nou prilej de colaborare la care vă vom invita să ne fiți din nou alături. Până atunci, dacă doriți să ne împărtășiți vreun gând sau aveți vreo idee prin care putem veni mai ușor în întâmpinarea nevoilor românilor din diaspora, vă ascultăm cu atenție.

Cordial,
Mirabela Miron – Manager AVISSO

Viena
Categorii
Diaspora
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole