Vești bune pentru sute de mii de români! Angajații ar putea să aibă câte cinci zile libere de Crăciun și Revelion

  Luna cadourilor ar putea aduce romanilor o surpriza neasteptata. Executivul dezbate in aceste zile posibilitatea de a acorda liber pe 24, respectiv 31 decembrie. Astfel, angajatii ar fi...
Viena

 

Luna cadourilor ar putea aduce romanilor o surpriza neasteptata. Executivul dezbate in aceste zile posibilitatea de a acorda liber pe 24, respectiv 31 decembrie. Astfel, angajatii ar fi liberi pe 22, si 23 (zile de weekend), 24(luni, Ajunul Craciunului), 25(marti, Craciunul), 26(miercuri, a doua zi de Craciun). Dupa aceasta minivacanta, vor fi lucratoare doar zilele de 27(joi) si 28(vineri). Apoi, romanii ar urma sa fie liberi alte cinci zile: 29(sambata), 30(dumunica), 31(luni), 1 ianuarie(marti) si 2 ianuarie (miercuri).

Prima zi de Craciun este in 2018 intr-o zi de marti, in timp ce zilele libere legale sunt 25 si 26 decembrie (marti si miercuri). In cazul in care Guvernul decide sa mai acorde o zi libera de la stat (luni), in ziua de Ajun, romanii ar putea avea in total o minivacanta de 5 zile.

Aceeasi situatie se repeta de Revelion, cand ziua de 31 decembrie se afla intr-o zi de luni. Ea s-ar putea lega cu celelalte zile nelucratoare, primele din 2019, 1 si 2 ianuarie, care deschid calendarul sarbatorilor legale din 2019.

Ramane de vazut daca Executivul Romaniei va acorda aceste zile libere, pentru a face puntin intre zilele de sarbatoare, pentru a prelungi vacantele angajatilor.

MAi Mult AICI.

Sursa: https://www.manager.ro

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole