Volumul de interviuri „Eroii imposibilului” de Liliana Moldovan ajunge la Nürnberg

Marți 4 Octombrie 2016, la Nürnberg, va fi lansat Volumul de interviuri „Eroii imposibilului” de  Liliana Moldovan. Acest aveniment va fi la MehrGenerationenHaus dun Schweinau, Schweinauerhauptstr nr 33, începând...
Viena

liliana moldovan eroii imposibilului.cdrMarți 4 Octombrie 2016, la Nürnberg, va fi lansat Volumul de interviuri „Eroii imposibilului” de  Liliana Moldovan. Acest aveniment va fi la MehrGenerationenHaus dun Schweinau, Schweinauerhauptstr nr 33, începând cu orele 17.00.
Toți cei care doresc să asiste la un eveniment de excepție, sunt  așteptați la adresa mai sus menționată.

Este o carte unică, fiind prima culegere de interviuri des­pre poveștile de success ale unor persoane cu dizabilități, care s-au remarcat prin realizări deosebite în domeniul literar, artistic, sportiv, universitar și anteprenorial.
Din momentul apariției și până în prezent,  portretele celor 15 eroi ai „imposibilului” au fost prezentate publicului din Tîrgu-Mureș, Re­ghin, Alba Iulia, Brașov și Arad, pe parcursul unui turneu editorial care a
stat sub semnul ideii: că viața persoanelor cu dizabilități nu trebuie receptată ca un șir neîntrerupt de tragedii și eșecuri, dimpotrivă ea poate fi construită pe structura unor realizări de succes.
EROII IMPOSIBILULUI este o carte motivațională de excepție apărută în acest an la Editura ”Ecou Transilvan” din Cluj Napoca și premiată cu medalie de argint la Salonul de carte  EURO INVENT din Iași.

Informații la telefon: 0160 33 73 128
Ionela van Rees- Zota

Viena
Categorii
ExclusivGermania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole