Vrei să te întorci ACASĂ? Ai o idee de afaceri?

Oportunitate de finanțare pentru AFACEREA TA ÎN ROMÂNIA!
Viena

Oportunitate de finanțare pentru AFACEREA TA ÎN ROMÂNIA!

Eveniment organizat în NURNBERG 18 MARTIE 2018 HOTEL PARK INN BY RADISSON, ora 15:00
Stimată Doamnă/Stimate Domn,
Ne face o deosebită plăcere să anunțăm organizarea evenimentului cu titlul „Oportunitate de finanțare pentru afacerea ta ACASĂ”, în data de 18.03.2018, la HOTEL PARK INN BY RADISSON, ora 15:00, Nurnberg, Germania.
Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului „Antreprenor ACASĂ”, programul Diaspora Start-Up, adresat românilor din Diaspora care doresc să se întoarcă acasă și să dezvolte afaceri în România. În cadrul proiectului oferim un sprijin financiar de 33.325 Euro pentru 56 de Planuri de Afaceri selectate și evaluate de către experți din domeniul antreprenorial în cadrul unui concurs.

Scopul evenimentului este de a informa comunitățile de români din Nurnberg și împrejurimi în ceea ce privește oportunitatea pe care o oferim prin proiectul pe care îl implementăm.
Prin urmare va solicitam sprijinul in promovarea evenimentului nostrum (http://bit.ly/EvenimentNurnberg) in cadrul comunitatii de romani din Nurnberg și împrejurimi.
Mai multe detalii despre eveniment și înscriere: http://bit.ly/EvenimentNurnberg
Mai multe detalii despre proiect pe website-ul proiectului https://antreprenoracasa.inceptus.ro/ și pe pagina de Facebook a proiectului https://www.facebook.com/AntreprenorAcasabyInceptus/
Cu respect,
Andrei-Mihai POP, Manager Proiect Antreprenor ACASĂ
Tel.: 0745 605 361 (Manager proiect)
E-mail: antreprenoracasa@gmail.com

Viena
Categorii
DiasporaGermania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole