Workshop-ul bilateral Spania și România ”Femeia antreprenor 2018”

  În perioada 14-15 decembrie 2018, Ambasada României la Madrid (cu sediul in Avenida Alfonso XIII 157, cod 28016 ) va găzdui workshop-ul bilateral România și Spania ”Femeia antreprenor...
Viena

 

În perioada 14-15 decembrie 2018, Ambasada României la Madrid (cu sediul in Avenida Alfonso XIII 157, cod 28016 ) va găzdui workshop-ul bilateral România și Spania ”Femeia antreprenor 2018”, organizat de Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii din țara noastră.

Participă 20 de femei antreprenor din România, antreprenori români și spanioli din Spania și o delegație a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din România.

Evenimentul internațional de  tip business to business are ca obiectiv creşterea abilităţilor Întreprinderilor  Mici și Mijlocii (IMM ) conduse de femei în formarea de parteneriate de afaceri externe si face parte din Programul național multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul IMM din România.

Antreprenorii români din Spania care doresc să participe la eveniment pot confirma prezența, trimițând un e-mail la adresa madrid.economic@mae.ro, a anunțat Ambasada României la Madrid.

Marin MIHAI ,corespondent Spania

Viena
Categorii
Spania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole