„Ziua Românilor de Pretutindeni”, sărbătorită în Catania, Italia

  Sărbătorirea Zilei Românilor de Pretutindeni continuă. Tradițiile, obiceiurile și valorile culturale românești vor fi promovate și în comunitatea românească din Catania, Italia în cadrul unui festivalul românesc. Cu...
Viena

 

Sărbătorirea Zilei Românilor de Pretutindeni continuă. Tradițiile, obiceiurile și valorile culturale românești vor fi promovate și în comunitatea românească din Catania, Italia în cadrul unui festivalul românesc. Cu această ocazie vor avea loc expoziții de carte românească, de costume și produse tradiționale, dar și un spectacol susținut de interpreți consacrați din țară, precum Elena Merișoreanu, Nicolae Datcu și Ilie Caraș. Spectacolul va avea loc la Teatrul Odeon din Catania, în data de 3 iunie, începând cu ora 14,30. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul marchează deopotrivă Ziua Românilor de Pretutindeni și Centenarul Marii Uniri și este organizat de Asociația Culturală Socială Emigranți Români din Italia (ASIR), cu sprijinul Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni (IEH), instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

Proiectul se înscrie în Programul Strategic pe anul 2018 al Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni– Spațiul Cultural Comun Românesc – Centenar Marea Unire 1918 – 2018.

 

 31 mai 2018

Departamentul de Comunicare

Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi“ pentru Românii de Pretutindeni

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni

Telefon   004 021 310 26 98

Fax         004 021 310 15 36

Email comunicare@ieh.ro si office@ieh.ro

www.ieh.ro

Viena
Categorii
Italia
1 Comentariu
 • Lesimpund
  18 iunie 2019 at 6:29 am
  Răspunde

  Zentel Tablet No Prescription Amex Store Side Effects Of Amoxicillin In Cat Amoxicillin Treat Abscess Buy Levothyroxine Tablets Online buy accutane singapore

 • Răspunde

  *

  *

  Alte Articole